Pole Henny – burgund "Anaar"
  • Pole Henny – burgund "Anaar"
  • Pole Henny – burgund "Anaar"
  • Pole Henny – burgund "Anaar"

Pole Henny – burgund "Anaar"

ph-12
Pole Henny
26,00 zł

Wysyłka od 11,00 zł

"Anaar" jest mieszanką henny i indygo, która naturalnie farbuje włosy na kolor suszonych nasion granatu, a więc chłodny, intensywny burgund mieniący się w słońcu barwą dojrzałego wina.

Produkt dostepny. Wysylka w ciagu 24h.

Ilość:
Razem Opinii Razem Opinie:
0
0/5 - 0 opinie
Masa netto
100 g

Opis

"Anaar" to mieszanka sproszkowanego ziela henny (Lawsonia Inermis) i indygo (Indigofera Tinctoria). "Anaar" barwi włosy wyjątkowo intensywnie, nadając im kolor zmysłowego, bardzo kobiecego burgundu. Obecne w mieszance henna i indygo od Pola Henny mają dużą zawartość roślinnych barwników, które pozwalają wyczarować na włosach długotrwałe, zachwycające odcienie pełne refleksów. Ziołowa koloryzacja sprawia, że włosy są jedwabiste w dotyku, gładkie, lśniące i odporne na uszkodzenia. Włosy zyskują objętość, są wyraźnie pogrubione i wolniej się przetłuszczają. "Anaar" tworzy na włosach wyrafinowaną paletę prawdziwie kobiecych odcieni.

Sposób użycia
Przygotuj zioła.

Zawartość torebki z henną przesyp do miseczki i połącz z ok. 150 ml wody o temperaturze ok. 50-60 stopni. Mieszaj do uzyskania gęstej pasty. Przykryj i odłóż w ciepłe miejsce na minimum 6 godzin.

Indygo połącz z ok. 80 ml chłodnej wody bezpośrednio przed koloryzacją. Nie zakwaszaj, nie podgrzewaj ani nie odstawiaj tego zioła. Po uzyskaniu gęstej pasty połącz z rozrobioną henną. Nałóż na umyte wcześniej szamponem (najlepiej z EDTA, pozbawionym silikonów i filfolmerów) włosy. Trzymaj 1-2 godziny i spłucz wodą. Powstrzymaj się od mycia włosów przez najbliższe 48 godzin.

Wpływ na efekt farbowania mają: kolor i kondycja włosów, wcześniejsze farbowania, czas trzymania na włosach i sposób przygotowania mieszanki.

Skład (INCI)
Lawsonia Inermis, Indigofera Tinctoria.

Kraj produkcji: Indie

Opinie 0 0 1 2 3 4 0 opinii

Otrzymaj 5% rabatu na start i zapisz się do naszego darmowego newslettera: